specialiteter

Grillstegte kinarejer med Basmatiris, carysauce og salat.<br>Foto: PF John Olsen, Tårnvænget 4, DK 4581 Rørvig, telefon 59918833 - e-mail: info@photodan.dk, www.photodan.dk LAKS MARINERET I CITRON OG KRYDDERURTER MED ASPARGES OG AVOCADO I DRESSING. MAD - FISK<br>Foto: PF John Olsen, Tårnvænget 4, DK 4581 Rørvig, telefon 59918833 - e-mail: info@photodan.dk, www.photodan.dk Salatblanding med tun<br>Foto: PF John Olsen, Tårnvænget 4, DK 4581 Rørvig, telefon 59918833 - e-mail: info@photodan.dk, www.photodan.dk Svinemørbrad med ris og ananas<br>Foto: PF John Olsen, Tårnvænget 4, DK 4581 Rørvig, telefon 59918833 - e-mail: info@photodan.dk, www.photodan.dk Pigvar med rejer og kartofler<br>Foto: PF John Olsen, Tårnvænget 4, DK 4581 Rørvig, telefon 59918833 - e-mail: info@photodan.dk, www.photodan.dk
Fyldt svinemørbrad med ristede kantareller, kartofler og rysteribs. Føvevarer - mad.<br>Foto: PF John Olsen, Tårnvænget 4, DK 4581 Rørvig, telefon 59918833 - e-mail: info@photodan.dk, www.photodan.dk Søtunge - fisk.<br>Foto: PF John Olsen, Tårnvænget 4, DK 4581 Rørvig, telefon 59918833 - e-mail: info@photodan.dk, www.photodan.dk Danske frikadeller med krydderurter serveret med dampede spidskål med revet muskatnød. Grøntsager.<br>Foto: PF John Olsen, Tårnvænget 4, DK 4581 Rørvig, telefon 59918833 - e-mail: info@photodan.dk, www.photodan.dk Salat af kartofler, tomater, asparges og radiser.<br>Foto: PF John Olsen, Tårnvænget 4, DK 4581 Rørvig, telefon 59918833 - e-mail: info@photodan.dk, www.photodan.dk Lammeryg på brasélag af porrer og gulerødder.<br>Foto: PF John Olsen, Tårnvænget 4, DK 4581 Rørvig, telefon 59918833 - e-mail: info@photodan.dk, www.photodan.dk
Bøfkød - oksekød - stegning - mad<br>Foto: PF John Olsen, Tårnvænget 4, DK 4581 Rørvig, telefon 59918833 - e-mail: info@photodan.dk, www.photodan.dk Økologisk lam fra &quotGunnarsgaard", Hulbyvej 14, Skælskør<br>Foto: PF John Olsen, Tårnvænget 4, DK 4581 Rørvig, telefon 59918833 - e-mail: info@photodan.dk, www.photodan.dk Økologisk lam fra &quotGunnarsgaard", Hulbyvej 14, Skælskør<br>Foto: PF John Olsen, Tårnvænget 4, DK 4581 Rørvig, telefon 59918833 - e-mail: info@photodan.dk, www.photodan.dk Mørbradpaté med grønne bønner, tomater, og hjemmesyltede agurker.<br>Foto: PF John Olsen, Tårnvænget 4, DK 4581 Rørvig, telefon 59918833 - e-mail: info@photodan.dk, www.photodan.dk Friske frisk i køledisken i en fiskehandel. Rødfisk.<br>Foto: PF John Olsen, Tårnvænget 4, DK 4581 Rørvig, telefon 59918833 - e-mail: info@photodan.dk, www.photodan.dk
Kalkun med svedsker<br>Foto: PF John Olsen, Tårnvænget 4, DK 4581 Rørvig, telefon 59918833 - e-mail: info@photodan.dk, www.photodan.dk Festmenu med Kinarejer, asparges, avocado og dressing.<br>Foto: PF John Olsen, Tårnvænget 4, 4581 Rørvig, Denmark, e-mail info@photodan.dk 26.04.99. Friskpillede fjordrejer på avocado. Delikatesse fra Isefjorden.<br>Foto: PF John Olsen, Tårnvænget 4, DK 4581 Rørvig - telefon + 45 5991 8833 - e-mail: info@photodan.dk Blomkål med rejer og skaldyr<br>Foto: PF John Olsen, Tårnvænget 4, DK 4581 Rørvig, telefon 59918833 - e-mail: info@photodan.dk, www.photodan.dk Broccolitærte og svnekam med bacontern. Broccoli marineret i appelsinsaft tilsat valnødder marineret i portvin.<br>Foto: PF John Olsen, Tårnvænget 4, DK 4581 Rørvig, telefon 59918833 - e-mail: info@photodan.dk, www.photodan.dk
Hvide og blå kartofler sammen med grønne bønner. De blå kartofler er af sorten &quotVitelotte", som dyrkes på Lammefjorden i Odsherred.<br>Foto: PF John Olsen, Tårnvænget 4, DK 4581 Rørvig, telefon 59918833 - e-mail: info@photodan.dk, www.photodan.dk Fiskeanretning på Mols linien<br>Foto: PF John Olsen, Tårnvænget 4, DK 4581 Rørvig, telefon 59918833 - e-mail: info@photodan.dk, www.photodan.dk Fødevareminister Ritt Bjerregaard i sit køkken på Stestrup Old 17, 4360 Kirke Eskildstrup. Franske trøfler skåret i skiver.<br>Foto: PF John Olsen, Tårnvænget 4, DK 4581 Rørvig, telefon 59918833 - e-mail: info@photodan.dk, www.photodan.dk Mols-Linien blev 04.09.2001 optaget i den verdenskendte gastronomiske orden Confrérie de la Chaîne des Rôtisseurs og den tilhørende vinorden L'Ordre Mondial des Gourmets Dêgustateurs.<br>Anretning på Mads Mols<br>Foto: PF John Olsen, Tårnvænget 4, DK 4581 Rørvig, telefon 59918833 - e-mail: info@photodan.dk, www.photodan.dk Strudsekød<br>Foto: PF John Olsen, Tårnvænget 4, DK 4581 Rørvig - telefon + 45 5991 8833 - e-mail: info@photodan.dk
Sorø Husholdningsskole. Mad rejsesalat.<br>Foto: PF John Olsen, Tårnvænget 4, DK 4581 Rørvig, telefon 59918833 - e-mail: info@photodan.dk, www.photodan.dk Hjemmelavet flute bagt på stenplade - efter Italiensk opskrift<br>Foto: PF John Olsen, Tårnvænget 4, DK 4581 Rørvig, telefon 59918833 - e-mail: info@photodan.dk, www.photodan.dk Broccolitærte - mad - vegetar<br>Foto: PF John Olsen, Tårnvænget 4, DK 4581 Rørvig, telefon 59918833 - e-mail: info@photodan.dk, www.photodan.dk Fødevareminister Ritt Bjerregaard i sit køkken på Stestrup Old 17, 4360 Kirke Eskildstrup. Fersk laks med lakserogn, som til sidst pyntet med grøntsager.<br>Foto: PF John Olsen, Tårnvænget 4, DK 4581 Rørvig, telefon 59918833 - e-mail: info@photodan.dk, www.photodan.dk Delikatesser - slagterforretning i Hørsholm<br>Foto: PF John Olsen, Tårnvænget 4, DK 4581 Rørvig, telefon 59918833 - e-mail: info@photodan.dk, www.photodan.dk
mail til John Olsen / PHOTOdan