15 årig så sin mor blive dræbt af sin far
Tirsdag 20. marts 2007

Skudt sin samleverske med et jagtgevær
Tirsdag morgen kl. 07,40 modtog Holbæk Politi en opringning fra den 38 årige Brian Dybvik, Asnæs, som fortalte at han havde skudt sin samlever. Hun havde søgt tilflugt hos sine forældre i Gyden i Asnæs. p.g.a. samlivsproblemer.

Ville fodre sine heste
Den 38 Majbritt Vestergaard var ude for at fodre sine heste, da hun opdagede, at BD var lige bag hende. Hun forsøgte at bringe sig i sikkerhed i sine forældres hus og bankede desperat på havedøren, men BD affyrede på kloshold et jagtgevær mod hendes ryg. Hun styrtede til jorden og var så hårdt såret, at hun kort før kl. 08,30 blev erklæret død af lægen fra Lægeambulancen, som sammen med Falck's ambulancmandskab gjorde alt for at redde hendes liv.

15 årig søn var vidne til skuddrabet
Deres 15 årige søn var på nærmeste hold vidne til den frygtelige ulykke.

Søgte tilflugt hos sin far og stedmor i Asnæs
BD søgte tilflugt hos sin far og stedmor på Fuglebakken i Asnæs, hvor fra han ringede til politiet, som lidt over kl. 8 anholdte ham og sigtede ham for drabet.

Fængslet i 4 uger og skal mentalundersøges
Han blev senere på dagen fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Holbæk, hvor han blev fængslet i 4 uger med krav om mentalundersøgelse. Han accepterede fængslingen, men udtalte sig iøvrigt slet ikke i retten.

Fotos: John Olsen • photodan.dk

Både politi og Falck var hurtigt fremme på gerningsstedet i Gyden i Asnæs

Falck havde sendte flere køretøjer til stedet, men det var ikke muligt at redde Majbritt Vestergaards liv.

Lægeambulancen fra Falck på gerningsstedet