Landliggerkamp på Højsandet i Rørvig
Torsdag 19. juli 2007

De kendte TV- værter Michael Meyerheim, Jes Dorph-Petersen, Jan Gintberg, samt mange tidligere A-landsholdsspillere dystede torsdag aften mod et udvalgt old-boys hold på Højsandet i Rørvig, hvor 2.300 tilskuere nød en spændende og fair dyst.

Målscorerne for Landliggerne var Peter Tanev,
Michael Manniche, Morten Wieghorst, Lars Højer Nielsen og Troels Bech (træner i Esbjerg). For Rørvig scorede Anders ”Vognmand” og Dønne.

Landliggerholdet var repræsenteret af rigtigt mange ”tidligere” storspillere som Ivan Nielsen, Michael Manniche, Morten Wieghorst, Peter Kjær, Lars Højer Nielsen, Henrik "Store" Larsen, Jan Bartram samt Esbjergs karismatiske træner Troels Bech og Martin Johansen.

Landliggerholdet havde TV2’s populære vejrmand Peter Tanev, som fast ankermand, og han havde vist også en finger med i spillet om det dejligt sommervejr kampen blev spillet i. Han scorede Langliggerholdets første mål i det 14. minut.

Derudover skal nævnes kendte mediefolk som Søren Kaster og Jens Gaardbo, som også gik til makronerne på Højsandet.

Den tidligere Champignons League dommer Kim Milton Nielsen passede fløjten sammen med Flemming Schultz, som også har dømt på højeste niveau. Kim Milton NIelsen var markspiller på Landliggerholdet i første halveg.

Jes Dorph-Petersen, Jan Gintberg og Ricco Wichmann var dygtige kommentatorer der også fik mange personlige kommentarer med til de enkelte spilleres præstationer.

Rørvigs eget old-boys hold har som altid en revanche til gode, men selv om der var enighed på holdet om, at på trods af de mange stjernespillere hos landliggerne, bliver det i år Rørvig der løber af med sejren. Sådan blev det ikke. Landliggerholdet vandt 5-2.

Der blev i pausen udtrukket en masse præmier på indgangsbilletterne. De handlende og mange af restauranterne i Rørvig havde sponseret mange flotte gevinster i form af gavekort, dejlige frokoster og middage m.v.

Der var igen i år et stort opbud af medier, som viste stor interesse for denne årlige sommerbegivenhed i Rørvig.

Der var også mange fans der ville sikre sig en autograf og mange mobiltelefonkameraer glødede under og efter kampen.

Overskuddet fra kampen går til ungdomsarbejdet i Rørvig Idrætsforening.

Den populære TV2 vejrmand Peter Tanev i et af sine mange scoringsforsøg i Landliggerkampen.

Landliggerholdet som vandt 5-2

Rørvig holdet

Kampen blev kommenteret af TV2 radioværterne Ricco Wichmann og Jan Gintberg og TV2 nyhedsværten Jes Dorph-Petersen og den lokale Aage Jørgensen, som i mange år var en dygtig førsteholds målmand i Rørvig.

Efter kampen var der gang i autografskrivningen på begge hold. Fra venstre er det Per Plambech og Michael Meyerheim der har gang i kuglepennen.

Fotos: John Olsen • photodan.dk