Jazzaften i Rørvig
Fredag 18. juli 2008
Rørvig All Stars fra Lodsoldermandsgården- klik

300 glade jazzelskere nød fredag aften Rørvig All Stars i haven på Restaurant Lodsoldermands-gården ved Rørvig Havn.

Jazzorkesteret har en 10 mands besætning med Christopher Bo Bramsen (tidligere ambassadør og protokolchef i Udenrigsmini- steriet) på saxofon. Han er orkesterleder i Rørvig All Stars.

Christopher Bo Bramsen har sommerhus i Rørvig og startede i øvrigt i sine unge dage sin musikoptræden på musikstedet ”Den Runde” i Rørvig, som var et kendt jazzsted i 60’erne, hvor de store danske jazznavne holdt til i en årrække.

Det nu årlige jazzarrangement er et tiltag, som ikke annonceres, men siver ud fra mund til mund til de mange jazzinteresserede i Rørvig og omegn, hvor mange holder sommerferie i øjeblikket.

Blandt publikum var bl. andre Bent Fabricius-Bjerre og hans kone Camilla Arndt, som også har sommerhus i Rørvig. Bent Fabric måtte selvfølgelig også til klaveret og spillede flere kendte jazznumre sammen med Rørvig All Stars.

Senere på aftenen stødte også jazzsangerinden Majken Christiansen til. Hun gik sammen med sin mand en aftentur på Rørvig havn og hørte jazzorkesteret i Lodsoldermandsgårdens have, og kiggede straks indenfor, og fik hurtigt en aftale med orkesterlederen Christopher Bo Bramsen om en improviseret optræden. Majken Christiansen holder ferie i Rørvig – efter deltagelse i Copenhagen Jazzfestival. Hun bor til dagligt i Oslo sammen med sin mand, Torstein Ellingsen, som er trommeslager, og var også med på scenen. Han er kendt fra bl.a. Magnolia Jazzband i Norge.

Rørvig All Stars medlemmer er Søren Groth (trompet), Leif Juul Jørgensen (klarinet), Jens-Erik Sørensen (saxofon), Christopher Bo Bramsen (saxofon), Jørn Nørredal (basun), Steen Claesson (bratch), Hans Aspöck (piano), Ture Kindt-Larsen (bas), Carsten Lund (guitar), H.C. Mogensen (trommer) og Ole Givskov (trommer).

I en af pauserne underholdte familien Moe.

En sommer jazzaften, hvor Rørvig svingede….

Rørvig All Stars medlemmer er Søren Groth (trompet), Leif Juul Jørgensen (klarinet), Jens-Erik Sørensen (saxofon), Christopher Bo Bramsen (saxofon), Jørn Nørredal (basun), Steen Claesson (bratch), Hans Aspöck (piano), Ture Kindt-Larsen (bas), Carsten Lund (guitar), H.C. Mogensen (trommer) og Ole Givskov (trommer).Bent Fabricius-Bjerre som gæst yderst til højre.

Christopher Bo Bramsen på saxofon

Bent Fabricius Bjerre ved klaveret. Øverst th. sammen med sin kone Camilla Arndt

Jazzsangerinden Majken Christiansen for fuld styrke sammen med Rørvig All Stars. Hendes mand Torstein Ellingsen ved trommerne. De er begge bosat i Oslo, men ferierer i Rørvig.

Der var servering af mad og drikke ved de mange borde i Lodsoldermandsgårdens have.

Fotos: John Olsen / photodan.dk
MAC - klik