20-årig kvinde indebrændt i parcelhus
Tirsdag 1. februar 2005

En 20 årig kvinde fra Regstrup indebrændte i nat i et parcelhus på Lille Egebjergvej 11 lidt nord for Vig i Odsherred.

Trundholm brandvæsen blev alarmeret i nat kl. 02,38. Få minutter senere var indsatsleder Henning Klarskov på stedet og her mødte han en mandlig beboer, som stærkt chokeret fortalte, at der var en kvinde i huset. Der blev omgående sendt to hold røgdykkere ind i huset, som fandt kvinden liggende livløs i soveværelset. På det tidspunkt var soveværelset omspændt af flammer. Det lykkedes at få begrænset ilden inden den bredte sig til førstesalen. Under branden kom en nabo og spurgte om brandmandskabet havde fundet en hund i lejligheden. Dette medførte, at røgdykkerne gik ind i huset igen, og hurtigt fandt de den livløs i soveværelset.

Kriminalpolitiet og eksperter fra Kriminalteknisk afdeling og brandeksperter fra Dansk Brand - og sikringsteknisk Institut arbejdede det meste af dagen på brandstedet for at fastlægge årsagen til branden. Et TV apparat er indtil videre under mistanke.

Den omkomne kvinde kunne først frigives fra brandstedet kl. 12,45, hvor Falck kørte hende væk.

Navnet på den omkomne er Stine Mortensen Jacobsen, Regstrup, som var kæreste med den 32-årige mandlige beboer, som reddede sig ud af det brændende hus.

Foto: John Olsen • www.photodan.dk

 

Først kl. 12,45 blev den omkomne unge kvinde frigivet af kriminalpolitiet. Her kører Falck fra Holbæk kvinden væk fra ulykkesstedet. I baggrunden det udbrændte hus.