Prinsesse Benedikte besøger Trundholm Rådhus

Mandag 08. november 2004
Prinsesse Benedikte hilser på Centerleder Gunvor Hector, OK-Centret "Baeshøjgård" i Vig

Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Benedikte besøgte mandag Trundholm Rådhus, hvor borgmester Hans Møller Olsen modtog prinsessen kl. 11,00 og bød velkommen, og sammen med repræsentanter fra OK-Fonden gik turen rundt på rådhuset, hvor prinsessen talte med nogle af medarbejderne inden turen gik til byrådssalen, hvor byrådet hilste på prinsessen.
Herefter bød borgmesteren officielt velkommen og talte om Odsherreds mange attraktioner - herunder fundet af Solvognen på Trundholm mose og sluttede med at overrække prinsesse Benedikte en gave i form af en flot broche udformet som Solvognen.
Det var tydeligt, at prinsessen blev meget glad for gaven, og placerede den straks på sin dragt - med lidt hjælp af borgmesteren.
Derefter skrev prinsessen i gæstebogen inden der blev budt på en forfriskning og lidt chokolade.Herefter blev der lidt tid til lidt uformelt samvær med de indbudte gæster.

Borgmester Hans Møller Olsen byder prinsesse Benedikte velkommen til Trundholm Rådhus, hvor børn og voksne tog i mod med viftende dannebrogsflag. Forinden havde prinsessen fået overrakt en flot buket blomster af Helene Olsen, som er elev i skatteafdelingen på Rådhuset.

Rådhusets yngste elev fra skatteafdelingen Helene Olsen overrækker blomster til Prinsesse Benedikte
Kl. 11,00 ankom Krone 415 til Trundholm Rådhus
Borgmester Hans Møller Olsen overrækker Solvognsbrochen til Prinsesse Benedikte

Prinsesse Benedikte forlader Trundholm Rådhus og kører mod OK-Centret "Baeshøjgård" i Vig, hvor prinsessen skal klippe snoren til det nye center kl. 12,00

De mange ventende børn og voksne vinkede farvel til en glad prinsesse. Der var trængsel med mobilkameraerne, og flere forsøgte også med et håndtryk

Fotos: John Olsen / photodan

Den flotte Solvogns broche ses på prinsessens revers